Specialister i flexleasing

-Og vi hjælper dig godt på vej

Autoflexleasing er specialister i flexleasing, splitleasing og import. Er du på udkig efter en ny bil er du kommet til det rette sted. Vi elsker biler – og vi elsker især dyre luksuriøse biler. I Danmark er det stjernedyrt at købe bil, og det er ikke så underligt da vi har verdens højeste afgift. En høj afgift på bilen betyder, at mange familier har svært ved at købe sikre biler og det betyder også at mange danskere, ikke får udlevet deres drøm om at eje en luksuriøs bil.

Vi har lave månedlige ydelser på vores flexleasing aftaler, da vi har en lille administration og et rigtig godt samarbejde med Motorgaarden i Næstved. Vi har en bred vifte af services som alt er tilbud du kan benytte dig af hvis du har.

FIND DIN BIL

Du finder din drømmebil hos Autoflexleasing eller på Mobile.de. Kig efter en bil med masser af udstyr og som er mellem 3-7 år gammel.

MODTAG TILBUD

Vi skal have kreditgodkendt dig til bilen, hvorefter vi sender dig vores tilbud. Tilbuddet gennemgår vi i fællesskab.

UNDERSKRIV TILBUDDET

Når tilbuddet er godkendt og underskrevet leverer vi din nye bil i tiptop stand. Kontakt os for at komme i gang.

Der er mange der mener de er specialister i flexleasing, men kunsten ligger ikke i at sælge men at rådgive og vejlede korrekt. Flexleasing har visse fordele som differentierer sig fra den traditionelle måde at købe bil på. Den største fordel er, at du kan købe den samme bil til færre penge. Kort fortalt, afskriver du på en bil der har en mindre værdi i og med den er uden afgift. Det er klart, at du hellere vil afskrive værdi på en bil til 200.000 Kr. end en bil til 600.000 Kr. I Danmark har vi verdens højeste afgiftssatser på biler, og det er netop den høje afgift der gør, at flexleasing kan betale sig.

Udover at du sparer penge på et mindre værditab, er dine flexleasing fordele meget forskellige fra virksomhed til virksomhed. I modsætning til mange andre leasingvirksomheder tilbyder vi f.eks. fri kilometer, billige forsikringer, dækaftaler og finansiel sikkerhed. Sidst men ikke mindst er vi specialister i at tilbyde professionel rådgivning når vi skal finde din nye drømmebil. Vi har et ordsprog der hedder: ”Vi rådgiver såvel som vi sælger – og det er dérfor vi sælger”, det er nemlig utrolig vigtigt for os, at du får den helt rigtige rådgivning når du handler med os. Det er netop det ordsprog der gør os til specialister i flexleasing.

null

FORSIKRING

Vi tilbyder gode forsikringsaftaler med ansvar og kasko gennem udvalgte samarbejdspartnere
null

SERVICEAFTALE

Via vores samarbejde med Motorgaarden i Næstved kan vi give dig en super god serviceaftale som passer til dine behov
null

KLARGØRING

Alle biler leveres i tip top stand efter alle kunstens regler, og herudover tilbyder særlige sæsonaftaler.
null

GARANTIFORSIKRING

Ønsker du øget tryghed i din leasingperiode kan en garantiforsikring være en fordel.
null

GPS-TRACKER

I mange tilfælde kan en GPS-Tracker give dig ro i maven. En GPS tracker er nem, billig og hurtigt at installere.
null

VEJHJÆLP

Ønsker du hurtig hjælp på vejbanen kan du også tegne en vejhjælpsforsikring gennem os.