Vi byder dig velkommen

Velkommen til autoflexleasing.dk – hvor flexleasing er en god oplevelse. Vi ønsker at du skal føle dig tryg når du handler hos os, og derfor vil vi gerne fortælle lidt om hvem vi er. Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores kontor til en snak om dine muligheder.

Autoflexleasing.dk tilbyder billig flexleasing til private og erhversdrivende. Vi samarbejder med markedets bedste importvirksomheder hvilket sikrer, at vi kan levere vores biler til gode priser – og det er vi stolte af! Vi holder til på Motorgaarden i Næstved, hvor vi også servicerer vores biler og sikrer at de er i tiptop stand inden vi leverer dem til vores kunder. Vi har lave omkostninger hvilket afspejles i vores månedlige ydelser på vores biler.

Der er utvivlsomt delte meninger om flexleasing, og derfor vægter vi tryghed og troværdighed højt. For os er det vigtigt at vi kan se hinanden i øjnene efter kontrakten er underskrevet. Vi er vant til tæt interaktion med vores kunder og vi har derfor stor ansvarsfølelse over for vores løsninger. Vi vil gerne byde dig velkommen og hjælpe dig med at skaffe dig den bil du ønsker. Kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 55779792

 — CASPER GRØNLUND & JAKOB MAHLER, AUTOFLEXLEASING.DK

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte over vores høje niveau af kundetilfredshed. Vores kunder er glade for os, fordi vores flexleasing kontrakter er gennemskuelige og vores priser er gode. Anskaffelsespris, restværdi og månedlig ydelse fremgår altid klart og tydeligt og vi tager altid en dialog om hvad tallene betyder. Man kan hurtigt komme galt afsted hvis man ikke forstår de papirer man underskriver. Vi går ind for gennemsigtighed og kontrakter der er lette at forstå – og derfor vælger vores kunder os.

  • Billige priser på flex og split leasing
  • Kontrakter der nemme at forstå
  • Gode service aftaler af dygtige fagfolk
  • Hurtig levering og kort svartid

HVEM ER VI?

Leif Petersen
Medejer
Jakob Mahler
Medejer
Casper Grønlund Petersen
Medejer