Konceptet Flexleasing

Konceptet flexleasing omandler en ny måde at finansiere sit bilkøb på. Det afviger fra de normale 150 % registreringsafgift vi kender når bilen skal indregistreres. Grunden er simpel, for når du flexleaser din bil betaler du registreringsafgiften i rater i de perioder du bruger bilen. Ved korrekt vejledning er det markedets bedste finansieringsmulighed.

Måden man beregner den periodiske afgift på, bedømmes ud fra bilens alder. Den største besparelse findes når biler er ældre end 3 år. Læs mere om Leasing fordele og hvad vi tilbyder. Når din leasingkontrakt er udløbet, kan du sælge bilen til Autoflexleasing.dk eller på f.eks. Mobile.de til bilens indbyggede restværdi. Du kan naturligvis også forny din aftale med en lavere restværdi og dermed en lavere månedlig ydelse.

Forskellen på privatleasing og flexleasing

Vi bliver ofte spurgt om forskellen på flexleasing og privatleasing og vi vil gerne forklare konceptet. Grundlæggende er privatleasing ofte kendetegnet store efterregninger, fordi bilen har kørt mere end de tilladte kilometer anført i kontrakten. Det kan være frustrerende, da prisen pr. ekstra kørt kilometer ofte er meget dyr. Vi har ikke begrænsninger på kørte kilometer, så med vores løsning kan køre alt det du vil. Yderligere, skal bilen efter endt leasingperiode afleveres tilbage. Også her oplever kunden frustration da fejl og mangler skal bekostes.

Ved flexleasing har du mere indflydelse på tab/gevinst da du selv skal tage højde for værditabet. Pas godt på din bil i form af pleje og vedligeholdelse så sikrer du bilen ikke taber mere værdi end gennemsnittet.

Flex leasing fordele

Du slipper for store udbetalinger på din bil da den er uden afgift. Du betaler kun 0,5% af registreringsafgiften per måned og det giver dig store besparelser. Normalt betaler du 150% i registreringsafgift, som samtidig skal forrentes, det gør du ikke ved flexleasing.

Du slipper for at binde mange penge i din bil og du betaler kun et mindre beløb i forhold til bilens værdi.

Bilens forsikring er yderst attraktiv da de bliver forsikret for deres reelle værdi – altså bilens værdi uden afgift.

Langt de fleste af vores biler kommer fra Tyskland som ofte er kendetegnet ved eksklusive udstyrspakker. Store udstyrspakker er toppen af kransekagen og du vil ikke fortryde det.

HVAD ER RESTVÆRDI?

Konceptet flexleasing handler også om Restværdi. Restværdien er et udtryk for værdien af din bil efter kontraktens udløb. Vi laver ofte et tilbud på, at indfri bilens restværdi. Det betyder, at du ikke skal bruge tid og energi på at sælge bilen. Nogle gange har vi også en ny leasingtager til bilen og så er det hele klaret på under 24 timer. Vi sætter stor ære i at bevare vores kunder og det gør vi ved at restværdierne afspejler en realistisk slutværdi af bilen.

Det er utroligt vigtigt, at man forstår udtrykket restværdi. Vi ser mange leasingselskaber som tilskriver bilen den samme restværdi efter den er brugt i leasingperioden. Det er ikke fair overfor kunden. Basalt set betyder det at bilen ikke er nedskrevet, og du som kunde, står med en uforudset regning.