VW Golf Sportsvan 1,4 TSi 125 Comfortline

VW Golf Sportsvan 1,4 TSi 125 Comfortline er en kompakt men rummelig bil med plads til familien. Den er både bredere og længere end den klassiske VW Golf, men meget af teknikken er den samme. Bilen tilbyder en yderst fleksibel indretning og du har god mulighed for, at læsse barnevogn eller golf-udstyr i bagagerummet uden at få rygsmerter. Denne udgave af VW Golf Sportsvan har nogle særligt behagelige sæder, hvilket også kommer dig til gavn efter mange timers kørsel. Kunne du derfor finde på, at tage sydpå på bilferie vil denne bil egne sig godt. Man må også sige at sikkerheden er i top. Både frontal, -side og piskesmældstest samt børnesikkerhed får denne bil fem stjerner i Euro NCAP testen.

Vores VW Golf Sportsvan 1,4 TSi Comfortline kan ses hos vores samarbejdspartner Motorgaarden i Næstved. Vi tilbyder også attraktive priser på serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, så kontakt os. Det er naturligvis også muligt både at se og prøvekøre den viste bil, og vi kan også tilbyde den til erhverv.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 3.426
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 49.750 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 86.450 DKK
Leasingperiode 24 Mdr.
Årgang 2014
Kilometer 7.000 KM
Topfart 200 km/t
Hestekræfter 125 HK
0-100 km/t 9,9 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Stof, Sort/Grå
Farve Sølv metal
Katalog nummer G2
16,6
Bykørsel
19,2
Blandet Kørsel