Volvo XC60

Volvo XC60 2.0 D4 181 er en svensk dynamisk SUV med høje standarder indenfor sikkerhed og køre egenskaber. En hver køretur i denne Volvo XC60 er en sand fornøjelse hvor alle elementer går op i en højere enhed. Bilen er kendt for sin kombination af rå attitude og elegance og man mærker hurtigt styrken når man sidder bag rettet. De smukke detaljer er med til at gøre køreturen til noget særligt og er du en krævende fører vil du kunne lide en krævende vil. Denne Volvo XC60 er skabt til jagt og eventyr, både i og udenfor byen, og takket være en lang række forbedringer er denne bil i topklasse.

Ovenstående Volvo XC60 er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

EKSTRA UDSTYR

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 5.585
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 81.250 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 192.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2014
Kilometer 25.000 KM
Topfart 210 km/t
Hestekræfter 181 HK
0-100 km/t 8,5 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 100
20,4
Bykørsel
21,3
Blandet Kørsel