Porsche Cayman 2.9

Porsche Cayman 2.9 ligger i fantastisk godt modspil til den verdenskendte Porsche 911. Porsche Cayman 2.9 er ikke ligeså dyr, det er en letvægter og performance mæssigt kan den følge rigtig godt med. Under motorhjelmen ses forbedringer siden den første model tilbage i 2006. På denne Porsche Cayman 2.9 får du nemlig flere hestekræfter og et højere moment. Når du kører i bilen vil du opleve et fænomenalt godt vejgreb på grund af Porsche’s ”Active Suspension Management”. Bremsesystem er ligeledes opgraderet så det matcher storebror Cayman S. Koblingen har en super god responstid hvilket også er derfor at denne type bil går under navnet ”En rigtig sportsvogn”.

Ovenstående Porsche Cayman er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 6.298
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 60.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 164.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2009
Kilometer 75.000 KM
Topfart 263 km/t
Hestekræfter 265 HK
0-100 km/t 5,7 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Beige læder
Farve Akvablå metal
Katalog nummer 061
7,3
Bykørsel
11,2
Blandet Kørsel