Porsche Cayenne 3.0 Turbo Diesel

Porsche Cayenne Turbo Diesel slår sig på sublim køredynamik med et strejf af sportsvogn i verdensklasse. Der er ingen tvivl om at Porsche har leveret en veltunet maskine som i mange tilfælde overhaler en BMW X5 indenom. Sammenlignet med den tidligere Cayenne modeller har denne slanket sig næsten 200 kg hvilket giver hastigheden et nøk eller to op. Der er slanket på transmissionssystem, forbedret på luftaffjedring og karrosseriet er nu bygget i letvægtstål. Udover en forbedret køredynamik har denne Porsche Cayenne Turbo Diesel også et væsentligt lavere CO2 udslip. Igen en forbedring af tidligere Cayenne modeller. Den sidste store forbedring skal findes i en ny generation af gearkassen hvilket giver et mere præcist moment og dermed et mindre forbrug.

Ovenstående Porsche Cayenne Turbo Diesel er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 7.396
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 80.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 205.200 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2011
Kilometer 72.000 KM
Topfart 218 km/t
Hestekræfter 240 HK
0-100 km/t 7,8 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Beige læder
Farve Blå metal
Katalog nummer 062
11,5
Bykørsel
13,5
Blandet Kørsel