Porsche Cayenne S Hybrid

Porsche Cayenne S Hybrid er netop blevet en del af et stort generationsskifte. Udover denne Porsche Cayenne S er også både Panamera S og supersportsvognen 918 Spyder en del af deres E-Hybrid-program. De er baseret på batterier der kan oplades via en ganske almindelig stikkontakt. Denne Hybrid bil supplerer med 45 HK til de eksisterende 335 HK en motor med med hele 380 HK. Det er ikke tit man ser en 3,0 V6 kompressormotor med 380 HK, der samtidig har et meget lavt CO2-udslip. Heldigvis for kommende Porsche ejere, har denne Porsche Cayenne S Hybrid beholdt sit smukke ydre og sin kraftfulde motorlyd. Køredynamikken er i verdensklasse og fuldstændig som en ”ægte Porsche Cayenne”, fanger blikket hurtigt de kæmpe store bremseskiver, som i høj grad er denne sportsvogn værdig.

Ovenstående Porsche Cayenne S Hybrid er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 6.996
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 98.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 205.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2010
Kilometer 99.000 KM
Topfart 242 km/t
Hestekræfter 380 HK
0-100 km/t 6,5 Sek
Brændstof Elektrisk
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 060
11,5
Bykørsel
12,2
Blandet Kørsel