Porsche Boxster S 3.2

Porsche Boxster S er for manges vedkommende en af verdens bedste flotteste sportsvogne, og med flexleasing er der mulighed for, at køre i en unik bil som denne. Med sin direkte benzinindsprøjtning yder denne motor 295 HK og det er du ikke i tvivl om når du træder på speederen. Det er dog ikke et helt nyt design. Modellen bygger videre på Porche 986 modellen fra mid 90’erne som også dengang fik stor positiv opmærksomhed. Forskellen fra de lidt ældre modeller og så denne bil, ligger naturligvis i en større og forbedret motor, men også i et mere smidigt styretøj, bedre vejgreb og så naturligvis en forenklet udstødning.

Ovenstående Porsche Boxster S er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 5.296
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 70.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 158.240 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2009
Kilometer 70.000 KM
Topfart 272 km/t
Hestekræfter 295 HK
0-100 km/t 6,3 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 059
6,1
Bykørsel
9,0
Blandet Kørsel