Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte er kåret af talrige bilentusiaster verden over som den smukkeste sedan nogensinde lavet. Langt hen af vejen må vi nok give dem ret, der er uden tvivl tale om et italiensk stykke håndværk I absolut særklasse. Den er smuk, den er sexet og den er som sagt, italiensk. Legendariske Pininfarina, som har designet bilen, har skabt en unik 4-dørs sportsvogn med de vildeste detaljer I en utrolig kvalitet. Indvendig ses det Cognac farvede interiør I læder hvor alle syninger er lavet I hånden. Farvekombinationen cognac og sort passer helt perfekt sammen, og der er kræset for alle detaljerne. Så skal det nævnes at der ligger en monster 4,2 V8 Ferrari motor I denne Maserati Quattroporte, og den har en lyd som ingen anden bil vi har kørt. Den er udstyret med en ZF gearkasse som har en langt længere holdbarhed end Duo Select gearkassen fra Maserati Quattroporte modellerne 2004-2007. Har du også lyst til at skifte gear manuelt, kan du bruge dens “paddle shifters” I rattet som har en super god responstid.

Denne video (klik her for se linket) viser hvordan en rigtig bil skal se ud.

Ovenstående Maserati Quattroporte er står på vores lager i Næstved. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 5.116
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 67.500 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 127.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2008
Kilometer 90.000 KM
Topfart 285 km/t
Hestekræfter 400 HK
0-100 km/t 5,1 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Læder, cognac
Farve Sort metal
Katalog nummer 099
4,7
Bykørsel
6,3
Blandet Kørsel