Ford Mustang 3,7 Coupe

Ford Mustang Coupe med sin 3.7 motor er på sin femte generation født på ny og på mange områder banker den både Dodge and Chevrolet. Det er udnyttet fuldt ud, at mixe både ny og gammel teknologi for at sikre sig en så god position blandt sine konkurrenter som muligt. Man fornemmer hurtigt, at denne Ford Mustang Coupe ligner sine amerikanske venner betydeligt og at det er en af de mest kendte biler på markedet, men alligevel skiller den sig lidt ud. Motormæssigt får man nok ikke noget der er bedre end en Ford Mustang, og bremser, kabine, undervogn fungerer også rigtig godt.Vi synes dog det er vældig morsomt, at man formår at yde mere end 300 HK på en yderst driftsikker og robust motor, men har svært ved at lave en kopholder der fungerer optimalt. Vi er dog ikke et sekund i tvivl – motor over kopholder. Altid.

Ovenstående Ford Mustang Coupe er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 3.799
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 60.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 141.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2014
Kilometer 19.000 KM
Topfart 250 km/t
Hestekræfter 309 HK
0-100 km/t 6,1 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Creme læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 081
8
Bykørsel
11,9
Blandet Kørsel