Dodge Charger SRT8

Dodge Charger SRT8 er et bæst af en maskine. Starter vi i motorrummet, finder vi en 6,4 liters V8 Hemi motor med 470 HK. Motoren er koblet på en 5-speed automatisk gearkasse, med manuelle gearskift på rattet, og det giver føreren en sublim køreoplevelse. Når du skal køre stærkt skal du også have nogle seriøse bremser der stopper din bil, og det kan vi garantere, at disse Brembo bremser gør. Vores Dodge Charger er et sjovt tilbageblik på hvordan en klassisk amerikansk muskelbil bliver tilpasset et nymoderne lukseriøst håndværk. Du kan ændre affjedringen på bilens undervogn til “Auto,” “Sport” eller “track” mode som hurtig tilpasser sig, alt efter hvilket humør du er i.

Ovenstående Dodge Charger er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 4.999
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 65.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 196.350 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2013
Kilometer 70.000 KM
Topfart 287 km/t
Hestekræfter 477 HK
0-100 km/t 4,9 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 080
5,8
Bykørsel
7,2
Blandet Kørsel