Chevrolet Camaro V8

Chevrolet Camaro V8 er vores hidtil vildeste amerikanerbil med 589 HK og vi skal hilse og sige, at det i allerhøjeste grad kan mærkes. Den er old-school, raffineret og mægtigt såvel indvendig som udvendig. Det fantastiske ved denne Chevrolet Camaro V8 er, at den udover at køre fantastisk på motorvejen også kører super godt på både landevej og i by. Man bemærker umiddelbart ikke at den har næsten 600 HK lige indtil speederen trædes i bund. I det sekund du åbner for kræfterne, slippes den aggressive muskelbil løs. I netop dette sekund, går du fra ugeneret samtale i kabinen til en brølende supercharger og vanvittig motorlyd. Accelerationen trykker dig godt tilbage i sædet, og på 3,9 sekunder kører du 100 km/t. Det er vildt. Helt vildt.

Ovenstående Chevrolet Camaro V8 er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 6.110
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 75.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 237.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2013
Kilometer 23.000 KM
Topfart 296 km/t
Hestekræfter 589 HK
0-100 km/t 3,9 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 098
6,8
Bykørsel
8,0
Blandet Kørsel