Chevrolet Camaro RS 3.6L

Chevrolet Camaro RS 3.6L er i sin femte generation nær perfektion. Skarpe linjer kombineret med amerikansk muskulatur giver helt sikkert denne bil en masse positiv opmærksomhed. Har man ikke haft kendskab til modellen før, har man muligvis sovet i timen, for de fleste har set transformers filmene eller lejet med figurerne da de var børn. Med sin 6 trins manuel gearkasse som standard (og en automatisk 6 trins gearkasse som tilvalg) får du fornemmelsen af en rigtig racerbil. Lyden af V6 når den hamrer afsted fra 0-100 på 5,8 Sek, er helt unik. I 2012 lavede Chevrolet en kæmpe opgradering af bræstoføkonomien på deres motorer. Motorændringer var et kæmpe skridt at tage og indebar et revideret topstykke med de integrerede udstødningsmanifold, forbedrede indsugningsporte, større indsugningsventiler, længerevarende knastaksler, en sammensat indsugningsmanifold, ny brændstofpumpe, optimeret brændstof injektorer og meget mere. Kort sagt betyder det, at du med denne Chevrolet Camaro RS 3.6L motor kan køre næsten 10 km/l hvilket er helt unikt for så stor en motor.

Ovenstående Chevrolet Camaro RS 3.6L er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 4.399
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 65.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 144.500 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2014
Kilometer 40.000 KM
Topfart 250 km/t
Hestekræfter 328 HK
0-100 km/t 5,8 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Rød metal
Katalog nummer 073
7,0
Bykørsel
9,1
Blandet Kørsel