Chevrolet Camaro Cabriolet 4,5

Chevrolet Camaro Cabriolet vækker mere opsigt end de fleste andre biler. Det er en bil folk vender sig om efter ikke kun fordi de mange hestekræfter bringer den ultimative lyd, men også fordi den er et syn for guder. Den har et bastant look men uden den virker tung og klodset. Den har skarpe linier og en aggressiv front som får de fleste til at flytte sig fra overhalingssporet. Netop den spidse front, de markante forlygter med firkantet blinklys og den buede motorhjelm er alt sammen noget der relaterer sig til den første Camaro generation fra 1967. Derfor bringer denne bil også en kulturarv med sig, og der er ingen tvivl om at den på sin helt egen måde er super retro. På vores Chevrolet Camaro Cabriolet kan du samtidig åbne op til den blå himmel, og det gør det hele endnu sjovere.

Ovenstående Chevrolet Camaro Cabriolet er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 4.198
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 80.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 170.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2013
Kilometer 63.000 KM
Topfart 288 km/t
Hestekræfter 432 HK
0-100 km/t 4,6 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 072
6,8
Bykørsel
11,9
Blandet Kørsel