BMW X6 xDrive 40d SUV

BMW X6 xDrive 40d minder om X5 modellen og så alligevel ikke. Her får du en langt mere sporty bil hvor design og stil er vægtet højere end noget andet. Udseendet er ikke til at tage fejl af og mange vil mene det er den flotteste BMW på markedet. Motoren går man heller ikke galt i byen med, og denne viste model yder mere end 300 kræftfulde Diesel HK. Bilen har sublim kørekomfort og du kan tilpasse affjedringen på bilen som det passer dig, dog anbefaler vi Adaptive Comfort option hvilket giver det bedste vejgreb og kørefunktionalitet under danske forhold. Skiverne på instrumentbrættet på denne BMW X6 xDrive 40d er bygget på TFT display teknologi og det er mildest talt fantastisk. Det står kniv skarpt og udseende i displayet skifter farve og stil når du vælger comfort, sport eller eco pro. Det samme gør sig gældende for bilens iDrive infotainment system. Krystalklare menupunkter, intuitiv navigation og gode genvejsknapper gør denne BMW X6 xDrive 40d til markedsledere indenfor display funktioner i deres computere.

Ovenstående BMW X6 xDrive 40d er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 6.835
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 131.250 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 158.000 DKK
Leasingperiode 24 Mdr.
Årgang 2012
Kilometer 126.000 KM
Topfart 236 km/t
Hestekræfter 306 HK
0-100 km/t 6,5 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Sort læder
Farve Sølv metal
Katalog nummer 058
11,4
Bykørsel
13,3
Blandet Kørsel