BMW M5

BMW M5 opgraderer de fleste sportsbiler. Med en V-10 motor der yder mere end 500 HK, er det vist fair at sige, at det er de færreste personer som har kørt I en så hidsig bil som denne. På trods af, at bilen vejer næsten 2 ton, er den utrolig dynamisk på vejen og der er ingen tvivl om at den er bygget til at køre stærkt. Rigtig stærkt. M serien er pakket med teknologi, design og luksus – præcis som vi vil have det. Lyden af denne V-10 BMW M5 er enestående og når du hører den brøle glemmer du det aldrig igen. Udover motorkræft I tysk særklasse, får du også alt I udstyr. Her er ikke sparet på noget, og panoramataget sætter selvfølgelig prikken over I’et.

Ovenstående BMW M5 er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 5.010
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 62.500 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 180.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2007
Kilometer 119.000 KM
Topfart 250 km/t
Hestekræfter 507 HK
0-100 km/t 4,5 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sølv metal
Katalog nummer 096
4,6
Bykørsel
6,6
Blandet Kørsel