BMW 535d Touring

BMW 535d Touring er en bil der tiltaler mange forbrugere. Første tanke falder på hvordan en dieselhakker med firehjulstræk kan være interessant. Denne BMW 535d Touring er kendt som en bil med mange HK og hurtig acceleration som kører rigtig langt på literen. Hvad mere kan man ønske sig? Der er sket meget siden den første dieselbil fra BMW kom på markedet, og i stedet for de daværende 114 HK, er vi nu på 313 HK med en acceleration fra 0-100 på blot 5,5 Sek. Du får en komfortabel rejsevogn og sportsvogn hvor du selv vælger hvad du er til. Det eneste du skal gøre er at vælge ”driving experience control” eller ”Sport”.

Ovenstående BMW 535d Touring er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 6.526
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 75.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 180.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2013
Kilometer 73.000 KM
Topfart 250 km/t
Hestekræfter 313 HK
0-100 km/t 5,5 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Sort læder
Farve Hvid
Katalog nummer 100
14,1
Bykørsel
16,9
Blandet Kørsel