BMW 530dA Touring

BMW 530dA Touring har fået et lille make over og der er nu kommet forbedringer indvendig såvel som udvendigt. Standardudstyrsniveauet er nu hævet på BMW 530dA Touring modellen. Fartpilot, bluetooth og xenonforlygter med de super fede corona-ringe, er blevet en del af standardpakken. Hvis vi kigger under motorhjelmen på bilen finder vi en 3.0 liters diesel motor med 258 HK, og kombineret med en brændstoføkonomi på 17,5 km/l, kan du roligt tage sydpå på køreferie. Den fornuftige brændstoføkonomi skal findes i bilens coasting-funktion som samarbejder fantastisk med den ottetrins ZF automatgearkasse. Kombinationen giver dig sublim køreglæde med masser af acceleration og fart. Det står dig frit for om du ønsker direktør-komfort eller sportsfunktion og du kan nemt tilpasse bilens smidighed til dit humør. Disse funktionaliteter er blot en dråbe i vandet, og vi tør godt love, at en tur bag rettet gør det svært at sidde i nogen anden bil efterfølgende.

Ovenstående BMW 530dA Touring er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 7.310
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 78.750 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 162.500 DKK
Leasingperiode 24 Mdr.
Årgang 2014
Kilometer 65.000 KM
Topfart 247 km/t
Hestekræfter 258 HK
0-100 km/t 5,9 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Brun læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 042
17,2
Bykørsel
18,9
Blandet Kørsel