BMW 530d xDrive Gran Turismo

BMW 530d xDrive Gran Turismo er en bil i enestående kvalitet. Samtidig er det en bil er lever op til sit potentiale som en sublim rejsevogn, med en forkærlighed for køreegenskaber hvor du får utrolig meget bil for pengene. Bilen udstråler både sport og komfort, og det bevægelige coupékarrosseri giver bilen et meget unikt look. BMW 530d xDrive Gran Turismo er uden tvivl en rigtig rejsevogn. Den kører helt fantastisk og ubesværet (og gerne hurtigt) på landevej såvel som på motorvej. Der er rigtig god plads i kabinen, også for bagsædepassagererne, og det gør køreturen bekvemt over længere ture. Denne Gran Turismo har samtidig alt det du kan drømme om af udstyr, og der kommer til at gå lang tid før du har gennemset alle funktionerne.

Ovenstående BMW 530d xDrive Gran Turismo er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer kun hvis du f.eks. tilvælger fri kilometer, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Alle vores biler har de store udstyrspakker – se generel info om bilen via dette link

Pris Pr. Md. DKK 8.171
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 79.375 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 150.000 DKK
Leasingperiode 24 Mdr.
Årgang 2013
Kilometer 71.000 KM
Topfart 242 km/t
Hestekræfter 258 HK
0-100 km/t 6,2 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Brun læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 041
14,1
Bykørsel
16,1
Blandet Kørsel