BMW 120D Cabriolet

BMW 120D Cabriolet med sit stoftag adskiller sig fra BMW 3 serie som har hardtop tag. Men imponerende nok, er vindstøj stort set indeholdt, og motorstøj er dæmpet til et utroligt lavt niveau. Når du sidder inde i kabinen glemmer du hurtigt at du kører cabriolet med et stoftag. Der er ingen slinger i valsen med denne kompakte og hurtige bil, og mekanismen er ligeledes hurtig og raffineret. Med et tryk på en knap tages taget ned på under 18 sekunder, og det bedste af det hele, er at du kan gøre det imens bilen kører. Vores BMW 120D Cabriolet har den store udstyrs M-sportspakke og selvfølgelig også automatgear som giver en helt fantastisk køreglæde. Kig forbi til en prøvetur på vores adresse i Næstved.

Ovenstående BMW 120D Cabriolet er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 3.660
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 37.500 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 112.000 DKK
Leasingperiode 6 Mdr.
Årgang 2011
Kilometer 46.000 KM
Topfart 220 km/t
Hestekræfter 177 HK
0-100 km/t 8,2 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Sort læder
Farve Hvid
Katalog nummer 095
15,9
Bykørsel
18,1
Blandet Kørsel