Audi S4 Avant 3.0 TFSI

Audi S4 Avant 3.0 er en bil med masser af plads til familien. Er du typen der blander familieliv med motorkræft i verdensklasse, så fungerer denne Audi Avant super godt. Denne Audi S4 Avant fås med automatgear og læderkabine men også panorama tag som også sikrer stor køreglæde for dem på bagsædet. Bilen tilbyder en overraskende afbalanceret blanding af ”det fornuftige” og ”det sporty” og denne supercharged V6 er sin helt egen klasse. Den leverer 333 HK og selvom den er fuldt lastet, er vi ikke i tvivl om, at denne 3.0 liters motor er i stand til warp hastigheder. På en skala fra 0-100 km/t  klarer den på 5,2 sek.

Ovenstående Audi S4 Avant er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 2.993
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 60.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 131.750 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2010
Kilometer 123.000 KM
Topfart 250 km/t
Hestekræfter 333 HK
0-100 km/t 5,2 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sort metal
Katalog nummer 091
8,2
Bykørsel
10,1
Blandet Kørsel