Audi S3 Sportback 2.0 TFSI quattro

Audi S3 Sportback 2.0 TFSI quattro skiller sig ikke meget ud fra den “almindelige” A3. Men det gør den nu alligevel. For mange er denne bil nok noget af det tætteste man kommer en drømmebil. Den kører fantastisk godt og ligger solidt på vejen og har ingen problemer med at suse igennem selv de skarpeste sving. Firehjulstrækket arbejder på højtryk for at sikre det bedst mulige vejgreb, og når asfalten er tør, kan vi næsten garrantere det er en umulig opgave at på denne quattro til at slippe sit vejgreb. Med S3-logoet indgraveret i sportssæderne, en vild motorlyd og med en S-tronic dobbeltkoblingsgearkasse er der ikke meget at tage fejl af. Denne Audi S3 Sportback kan på mange måder måle sig med klassiske sportsbiler.

Ovenstående Audi er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 2.998
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 65.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 144.500 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2012
Kilometer 71.000 KM
Topfart 250 km/t
Hestekræfter 265 HK
0-100 km/t 5,6 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Hvid
Katalog nummer 093
9,6
Bykørsel
11,8
Blandet Kørsel