Audi A6 Avant TDI Quattro

Audi A6 Avant TDI Quattro med sine rene linier og flotte former er ikke til at tage fejl af. Netop denne formgivning er årsagen til, at stationcarudgaven (avant) i manges øjne er mere populær end en sedan. Da modellen for første gang blev produceret tilbage i 2011, blev der ved offentliggørelsen sat fokus på 3 vigtige egenskaber. Det var vigtigt for Audi med en renere motor, dynamisk køreegenskab, og vigtigst af alt, en elegant formgivning. Udover et fænomenalt flot design, har de praktiske ingeniører også været på banen. Der er rigtig god plads indvendigt, god plads i bagagerummet og med 120 km/t på motorvejen er der stort set intet larm i kabinen. Sikkerhedsmæssigt passer denne Audi A6 Avant TDI Quattro godt på familien, og den får topkarakter hos EuroNCAP’s høje sikkerhedsstandarder.

Ovenstående Audi A6 Avant TDI Quattro er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 4.893
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 68.750 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 170.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2014
Kilometer 89.000 KM
Topfart 230 km/t
Hestekræfter 204 HK
0-100 km/t 7,2 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Alcantara, Sort
Farve Sort metal
Katalog nummer 097
14,7
Bykørsel
17,2
Blandet Kørsel