Audi A5 Cabrio 1.8 TFSI

Audi A5 cabriolet er en helt fantastisk køreoplevelse. Der er ingen tvivl om at denne type bil gør dig klar til sommer. Den er smuk, praktisk og yder 180 HK som er mere end rigeligt på de danske veje. Når du slår den elektriske stofkaleche ned klares det hurtigt og bekvemt på kun 15 sekunder. Du kan endda slå den ned mens du kører. Vi kan også tilbyde cabriolet fra Mercedes og BMW og vi indrømmer gerne, at denne Audi A5 cabriolet nyder godt af at holde fast i sin klassiske kaleche. Udover et finish i topklasse for du en god kørestilling, velstøttende sæder og åben himmel giver selvsagt et rigtig godt overblik i trafikken. Vores Audi A5 cabriolet er udstyret med en akustisk kaleche som er særligt støjdæmpende hvilket gør køreglæden endnu bedre.

Ovenstående Audi er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 2.997
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 65.000 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 131.500 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2013
Kilometer 79.000 KM
Topfart 222 km/t
Hestekræfter 170 HK
0-100 km/t 8,7 Sek
Brændstof Benzin
Interiør Sort læder
Farve Sølv metal
Katalog nummer 094
13,9
Bykørsel
16,1
Blandet Kørsel