Audi A3 TDI Sportsback

Audi A3 TDI er en kraftfuld lille bil der kører langt på literen. De klare linier er trukket godt op hvilket giver et dynamisk look fra taglinjen og ned til bilens front. Denne Audi A3 TDI understreger dens atletiske karakter og med sine fem-dørs model får du også plads til familien. Den kompakte A3-klasse har kørt siden sommeren 1996. Det afrundede design blev fra 2003 erstattet af et mere firkantet udseende. I 2012 forlader den 3. generation af Audi fabrikken og nu smukkere og stærkere end nogensinde.

Ovenstående Audi A3 TDI er et eksempel på hvad vi kan tilbyde af flexleasing. Leasingydelsen samt udbetaling varierer hvis du f.eks. tilvælger serviceaftale, dæk aftale, forsikring mv. Kunne du tænke dig at høre mere om dine leasing muligheder, eller er der en særlig bil du ønsker en pris på, så kontakt os.

På trods af, at vores priser er blandt markedets bedste går vi ikke på kompromis med kvalitet. For os handler kvalitet selvfølgelig om, at vores biler skal være fejlfri og driftsikre, men det handler også om at vores rådgivning til vores kunder er den helt rigtige.

I forhold til restværdi er det vigtigt at være reel. Mange leasingfirmaer har meget høj restværdi efter endt leasing periode. For dig som kunde, betyder det at regningen bliver alt for stor.

Vi tilbyder også:
Bilforsikring: Du kan spare penge på din forsikring gennem os.
Garantiforsikring: Sov trygt om natten hvis uventede værkstedsregninger skulle opstå. Især vores kunder der leaser biler i luksusklassen vælger denne type.
Dækaftale: Vi tilbyder at skifte dine dæk til sommer og vinter.
Ubegrænset kilometer: Med fri kilometer kan du køre ligeså meget du vil uden det koster ekstra.

EKSTRA UDSTYR

Send en Besked

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette tilbud er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen – og så hører du fra os inden længe. 

ADRESSE:
Skallegårdsvej 14, 4700 Næstved
TELEFON:
55779792

Send os en besked

Dit Navn:

Dit telefonnummer:

Email:

Din Besked

Pris Pr. Md. DKK 2.275
Månedlig ydelse er inkl. moms
Udbetaling (Inklusiv Moms) 37.500 DKK
Restværdi (Eksklusiv Moms) 70.000 DKK
Leasingperiode 12 Mdr.
Årgang 2012
Kilometer 100.000 KM
Topfart 194 km/t
Hestekræfter 105 HK
0-100 km/t 11,4 Sek
Brændstof Diesel
Interiør Sort læder med stof
Farve Sort metal
Katalog nummer 100
20
Bykørsel
24,3
Blandet Kørsel